nästan säker nu.

Ja jag ska nog skaffa ny blogg för jag börjar tröttna på den här och som mina fina vän Claire så kommer det bli skönt att stara på nytt nu. Jag skulle faktiskyt vilja stara om hela livet just nu för jag mår piss och att gå runt med en klump i magen 24/7 är ett helvete. förlåt för att jag gnäller så mycket men det är så här jag har hafft det och det är andledningen till att jag inte bloggat under en längre tid. jag återkommer med namn på den nya bloggen om det blir av annars är det bara fortsätta som vanligt. Och juste jag höll på att glömma att ni bara MÅSTE titta in till denna underbara blogg. Den är ganska ny startad och den bästa bloggen av alla jag känner lungt! Klicka på bilden.

Känslan när man saknar någon man älskar.

Hej bloggen! Har mått skit i helgen och speciellt igår men idag är det lite bättre. Har fortfarande huvudvärk men det går nog över. Igår skulle jag ha träffat Ebba men så vart det inte eftersom att  jag var sjuk. Saknar mina änglar. Hoppas alla har hafft det bra i påsk för det har inte jag.. jo det har varit helt okej men hänt skumma saker hemma och lite sånnt. Men idag ska jag till läkaren också, ska typ rönka mitt knä. Haha fett läskigt ju. Har aldrig gjort det förut satt lite nervös är man ju. PUSS

Låååång paus.

JUPP TUPP! Jag har hafft en lång bloggpaus och det har varit ganska skönt. Har lixom haft annat att tänka på. Men nu är jag tillbaka och jag ska blogga så ofta jag har tid. Om jag vet i förväg att jag inte kommer kunna blogga någon dag får ni ett tidsinställt inlägg eller så kanske jag ber någon gästblogga. Nu över till min dag. Det började som en helt vanlig skoldag förutom att vi hade ett muntligt nationellt prov i svenska och ett i matte. Efter skolan skulle jag, Anna, Ebba och Claire köra rugby med några killar i tvåan men dom började slåss och sedan så spårade det bara mer och mer. Jag gick och sa till en lärare som stog och tittade på när dom typ misshandlade oss. Jag: Asså nu får ni lärare fan göra något ni kan inte bara stå här och titta på som om inget händer lixom, Läraren: Men nu får ni lösa det här själva, ni kommer ju hit och söker bråk varje dag så nu struntar jag i det här så får ni årdna upp det här själva. (Han skrek och var sjuktotrevlig.) Claire: Skit i lärarna dom gör aldrig något ändå! (Kom och skrek det och drog sedan mig därifrån.) Sen kom det efter typ en halvtimme en vätiig lärare och sa till skitungarna att dom skulle sluta och sen gick han och när han gick så ropade Claire efter honom och han bara varför skriker du sådär och BLABLABLA. Det helt enkelt totalt spårade och jag HATAR  våra skit lärare på skolan. Dom är pantade jävla skit huvud hela bunten! Hatar min skola. Det ska bli såhääär himla skönt att få byta skola för jag verkligen hatar den piss skolar så börja aldrig i den bajsskolan.